+45 24 24 83 69 post@fynbuxus.dk

Reserver allerede nu, onsdag, den 9. oktober kl. 1900, hvor flyve entusiasten Ole Steen Hansen kommer og holder foredrag for os.

I oplægget skriver han:

Jeg vil foreslå et af  mine dobbeltforedrag, hvor er er en lille pause imellem.

Første halvdel har et historisk emne. Det kunne være baseret på min bog “Skudt ned” – den synes folk, det er spændende at høre eksempler fra. Jeg plejer altid at tage noget lokalt med – i jeres tilfælde kunne det være de to flyvergrave tæt på Elvira Madigans grav. Se en præsentation af bogen vedhæftet.

Anden halvdel er luft-til-luft-fotografering. Der er flotte fotos at se på, og jeg kommer bag om, hvordan jeg laver den slags, der blandt andet ender på forsider af FLYV.

Erfaringen viser, at folk synes det er spændende med at der sker noget nyt efter pausen.

venlig hilsen

Steen

Facebook